Kundeservice

Salgsbetingelser

Ordrebestilling – Når ordren er bestilt, vil produktet sendes med det samme antaget at det er et produkt der er færdigt. Hvis dette ikke er tilfældet, og der er snak om noget personligt (eget tryk) laves dette, og afsendes ikke før jeg er tilfreds med kvalitet samt udseende heraf. Denne tid er ikke fast, da det kommer meget an på mængden af ordren.

Leverance – Varen vil blive afsendt inden for få dage hvis varen er på lager. Hvis det er speciallavet vil der være kvalitetskrav som skal opfyldes inden afsendelse, og dette kan godt tage ekstra tid. Der vil blive sendt en mail når varen er afsendt.

Fragt – Den/de bestilte vare/varer sendes. Omkostninger forbundet med levering er altid 50 kr. uanset ordrestørrelse, hvis varen sendes til pakkeshop. Skal varen sendes til privat levering er prisen for fragt 70 kr. uanset ordrestørrelse.

Betaling – Det kort, som blev anvendt ved købet, debiteres når produktet sendes til kortholderen.

Afbestilling – Hvis du ønsker at afbestille en vare kontaktes Stickers4you om det via mail eller telefon. Hvis trykket ikke er påbegyndt, kan varen som udgangspunkt afbestilles.

Fortrydelsesret – Da der er tale om produkter som laves specifikt efter ønske, er der ingen fortrydelsesret herpå. Varen kan ikke gensælges med eget tryk.

Garanti – Ved speciallavet produkter bortfalder 14 dages retur-ret. Der er dog stadig 6 måneders garanti og 2 års reklamationsret. Det kræves at T-shirts vaskes efter forevisninger i t-shirten selv og der må ikke vaskes med skyllemiddel.

Reklamation – I tilfælde af fejl på varen skal du inden for rimelig tid, efter at have opdaget en sådan fejl, skriftligt eller mundtligt informere Stickers4you om fejlen. Stickers4you vil derefter give dig oplysninger om, hvordan du skal forholde dig. Reglerne vedrørende reklamation er fastsat i købeloven.

Personoplysninger – Stickers4you behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven.

Kortoplysninger – Når du handler hos Stickers4you behandles kortoplysningerne af scanpay.dk, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard samt Mobilepay. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Kontakt

Stickers4you

Overklitvej 66
9800 Hjørring
Danmark
Telefon: 25761785
Louise@stickers4you.dk
CVR: 37229089